TIJDSLIJN COMITÉ 525 EDDY MERCKX
HULDIGING
SITE BOERENHOF
SITE FRUIT VANHELLEMONT
SITE STATIESTRAAT
Site Fruit Vanhellemont

Bij Fruit Vanhellemont kan iedereen terecht voor typische Hagelandse lekkernijen met leuke activiteiten voor zowel de jongere als de oudere kinderen. Dit terwijl men rustig de tour, live met geluid, kan blijven volgen op een groot scherm.

Voor de Hagelandse lekkernijen mogen we Beenhouwerij Vangramberen, Wafeltjes van ons Bomma, Alinea en Chocolotto verwelkomen. Beenhouwerij Vangramberen zal er onder andere zijn befaamde Balderhesp, spek, zwarte en witte pensen presenteren. De geur van de heerlijke verse wafeltjes van Wes Meurrens zal zelfs de voorbijkomende wielrenners niet onberoerd laten. Alinea neemt zijn allombekende ijscrčme en Chocolotto zorgt voor ovenverse koffiekoeken, worstenbroodjes en panini's. Ook voor echte Hagelande streekbieren, streekwijnen, fruitsappen en cocktails kan je bij ons terecht.

Maak zeker kennis met de 's werelds meest gezonde bakfiets: de sappentrapper. Met deze mobiele sappenbar trapt u op enkele minuten uw eigen smoothie bij elkaar. (www.sappentrapper.be) Ook voor echte Hagelandse streekbieren, streekwijnen, fruitsappen en cocktails kan je bij ons terecht.

En niet vergeten, de lancering van de Hagelandse Tripel! Zo is er voor ieder wat wils.

Voor de kinderen voorzien wij springkastelen voor alle leeftijden, een klim en klauterbaan van 18 m en een springkasteel Multiplay.

Naar aanleiding van het vorig succes op onze familiedag komt hij terug: de Meltdown Nuclear Disaster is een 'High Energy' multiplayer spel tot 8 personen tegelijkertijd. Ontwijk de ronddraaiende atoombalken door er onder of boven te duiken, maar let op, ze kunnen plots van richting veranderen. Ook is er een fietsparcours met hindernissen en dit voor 5- tot 12-jarigen i.s.m. De Fietsscool.

contactgegevens
Theo Vanderhaegen
0475/29.33.58
comite525@hotmail.com