TIJDSLIJN COMITÉ 525 EDDY MERCKX
HULDIGING
SITE BOERENHOF
SITE FRUIT VANHELLEMONT
SITE STATIESTRAAT
SITE BOERENHOF

TOUR MUSICALE

Op de site Boerenhof gaat "Tour Musicale" door. Dit wil zeggen: gratis verschillende muzikale life optredens vanaf 10 u. ‘s morgens tot middernacht. Er wordt gestart met Danny Kerkhofs en zangeres Stefania, gevolgd door de coverband „Men and a lady” en Wim Vander Weyden DJ dB69 en Dsax. Afgesloten wordt er met de top act "Violinvasion featuring Tim Vox."

10u00
Danny Kerkhofs & Stefania
17u30
Men And a Lady
19u30
DJdB69 & DSax
22u00
Violinvasion FT. Tim Vox

BREYDELFESTIJN

Vanaf 's middags wordt er een heus Breydel festijn uitgerold rond een reusachtige pan waar men in openlucht kan genieten van een lekkere artisanale ratatouille op basis van Breydel ham. Het Nieuwsblad zal via een nationale actie 1000 mensen de kans geven om een gratis maaltijd met drank te winnen.

Wil je toch zeker zijn dat je kan meegenieten van deze heerlijke maaltijd, dan kan je je voor slechts 12,50 euro inschrijven in café Het Boerenhof of via de website van Breydel. Voor deze prijs krijg je een Breydelmaaltijd met frietjes (dit om 17u30) en een Kwaremont-bier.WAT VALT ER NOG TE BELEVEN

De Tour kan er live gevolgd worden op een reuze scherm rond het café, dat voor deze gelegenheid werd omgedoopt tot een wielercafé tot het einde van de Tour de France. Originele wielertruien van oude gloriën worden door verzamelaar Marcel Poelmans tentoongesteld.

Premium racefietsenproducent Eddy Merckx Cycles zal met haar 2015 collectie en enkele previews uit de 2016 collectie aanwezig zijn. Daarenboven zal Eddy Merckx Cycles ook de fiets “Eddy 70” tentoonstellen. Deze exclusieve fiets werd speciaal ontwikkeld voor de 70e verjaardag van Eddy Merckx en hiervan worden slechts 70 stuks geproduceerd.

Heel de dag door zijn er lekkere ijsjes te verkrijgen van "De Peinwinning" uit Bekkevoort.

contactgegevens
Theo Vanderhaegen
0475/29.33.58
comite525@hotmail.com